Дорогі земляки! Вельмишановна Лебединська громадо!

Дозвольте від найщирішого серця привітати Вас із 366-ою річницею заснування нашого міста та 77-ою річницею визволення міста від нацистських загарбників!

Наш рідний Лебедин має свою історію: свої злети і кризові ситуації, свої поразки і досягнення. Але місто живе, розвивається і запорукою цьому є його працьовиті жителі. Усі досягнення, якими багате місто, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. Любов до рідного краю об’єднує нас і надихає трудитися і жити задля його добробуту, розвитку, процвітання. Завдяки Вашим зусиллям, Вашій праці, шановні земляки, ми відроджуємо Лебединщину – ремонтуємо дороги, відбудовуємо школи, дитячі садочки, інші навчальні заклади, розбудовуємо і розвиваємо наш рідний край!

У цей день висловлюю велику подяку нашим комунальним підприємствам, які, незважаючи на непросту фінансову ситуацію, продовжують працювати на належному рівні і безперебійно та якісно надають комунальні послуги.

Вдячність освітянам, які навчають і виховують майбутнє нашого міста і країни.

Дякую працівникам усіх підприємств, установ і організацій, які забезпечують життєдіяльність та економічний розвиток Лебедина.

Звертаюся до Вас, дорогі земляки із закликом ніколи не забувати усіх тих захисників нашої рідної землі, які віддали свої життя за волю нашої держави, за наше місто, за наше мирне життя. Сотні років Україна боролась за свою незалежність і, на жаль, ця боротьба триває. Висловлюю вдячність ветеранам Другої світової війни і усім учасникам війн на території інших держав. Глибока шана і вдячність українським воїнам, які сьогодні відстоюють територіальну цілісність нашої країни на Сході, щосекунди ризикуючи своїм життям. Завдяки їм, ми маємо змогу зараз тут, у нашому рідному місті, працювати, виховувати дітей, навчати їх, розбудовувати і розвивати наше місто.

День народження – це завжди приємне і радісне свято. Свято, яке знаменує новий етап розвитку і час для аналізу попередніх досягнень.

Ми звикли святкувати день народження міста з концертами, розвагами, атракціонами і масовим гулянням, але карантин, спричинений коронавірусом, вніс свої корективи. Тому святкування у такому форматі доведеться відтермінувати, адже здоров’я та безпека людейзавжди мають бути приорітетними.

Бажаю всім мирного неба над головою, щастя, радісних звісток, спільних перемог!

Добра Вам усім, здоров’я, родинного затишку. Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії!

З Днем народження, рідне місто!

З повагою, міський голова Олександр Бакликов.

Поділитися