Працювала Координаційна рада з вирішення питань учасників бойових дій на території інших держав та членів їх сімей у м. Лебедині

Сьогодні, 23 червня, відбулося засідання Координаційної ради з вирішення питань учасників бойових дій на території інших держав та членів їх сімей у м. Лебедині

Під час роботи члени ради розглянули питання щодо визначення кандидатури для включення до складу Координаційної ради з питань взаємодії з громадськими організаціями учасників бойових дій на території інших держав та членів їх сімей у Сумській області.

Голова Координаційної ради Олена Кірєєва проінформувала про питання, які вносяться на розгляд та ознайомила всіх присутніх із протоколами засідання ГО Лебединської асоціації ветеранів Афганістану та АТО “ЛАВА”, яка запропонувала включити до обласної координаційної Анатолія Колісника та ГО Лебединський союз ветеранів Афганістану” “ТИТАН”, яка, у свою чергу, запропонувала кандидатуру Юрія Величка.

Після запеклої дискусії члени координаційної ради шляхом голосування визначили делегата від міста Лебедина до складу Координаційної ради з питань взаємодії з громадськими організаціями учасників бойових дій на території інших держав та членів їх сімей у Сумській області, ним став Анатолій Колісник.

Поділитися