Протидія та попередження насильства в сім’ї

19 червня у стінах управлінння праці та соціального захисту населення відбулося робоче засіданння у форматі круглого столу, присвячене питанню протидії насильству в сім’ї.

Участь у засіданні взяли заступник міського голови Олена Кірєєва, відповідальні за протидію насильству в сім’ї представники управління праці та соціального захисту населення виконкому Лебединської міської ради, служби у справах дітей виконавчого комітету Лебединської міської ради, відділу освіти виконавчого комітету Лебединської міської ради, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Лебединського відділення поліції, Лебединського бюро правової допомоги, а також Лебединського педагогічного коледжу ім.А.С. Макаренка та Лебединського фахового медичного коледжу ім.професора М.І.Сітенка .

Під час роботи учасники круглого столу детально обговорили порядок взаємодії структурних підрозділів, відповідальних за реалізацію державної політики щодо попередження насильства в сім’ї.

Заступник міського голови Олена Кірєєва звернула увагу присутніх на засіданні на значущості процесу формування особистості у дитячому та підлітковому віці, формування моделі сім’ї та бачення у дітей та підлітків, які потім стають дорослими, яким має бути подружнє життя.

Учасники «круглого столу» обговорили проблемні питання, які виникають під час роботи та окреслили план подальшої ефективної співпраці у напрямку протидії та попередження насильства в сім’ї.

Поділитися