Вирішувались питання призначення житлових субсидій

18 червня у стінах управління праці та соціального захисту населення виконкому Лебединської міської ради відбулося засідання комісії з питань призначення житлових субсидій і соціальної державної допомоги малозабезпеченим сім’ям.

Першочергово члени комісії розглянули заяви з питань призначення житлових субсидій особам, які не зареєстровані, але фактично проживають у житловому приміщенні (будинку) на підставі договору найму (оренди) житлового приміщення. Керуючись пунктом 22 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою КМУ від 21 жовтня 1995 року № 848 (в редакції постанови КМУ від 14 серпня 2019 р. № 807) було вирішено надати дозвіл для призначення субсидії 1 такому громадянину.

Потім були розглянуті заяви з питань призначення житлових субсидій громадянам, у яких у складі сім’ї є особи, які зареєстровані, але фактично не проживають за даною адресою. Керуючись чинним законодавством, комісія надала дозвіл для призначення субсидії, в порядку виключення, 1 такому громадянину.

Розглядались і заяви з питань призначення житлових субсидій громадянам, у яких у складі домогосподарства або у складі сім’ї члена господарства є особи, які отримували середньомісячний сукупний дохід менший, ніж розмір мінімальної заробітної плати. Також були прийняті відповідні рішення і щодо заяв з питань призначення житлових субсидій на понаднормову площу житла та заяв з питань призначення житлових субсидій громадянам, у яких у складі домогосподарства або у складі сім’ї члена домогосподарства є особи, які мають у своєму володінні транспортний засіб, що підлягає державній реєстрації і з дати випуску якого минуло менше п’яти років.

Поділитися