Індивідуальна робота з суб’єктами пробації

15 червня працівниками Лебединського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області спільно з юристом Лебединського бюро безоплатної правової допомоги із суб’єктами пробації, дотримуючись карантинних заходів, були проведені індивідуальні профілактичні бесіди. Захід проведений з метою попередження вчинення засудженими повторних кримінальних правопорушень.

Під час бесіди суб’єктам пробації було нагадано порядок та умови відбування покарання з випробуванням, а також вкотре роз’яснено про наслідки ухилення від відбування покарання з випробуванням згідно ч. 2 ст. 78 КК України. При проведенні індивідуальної бесіди кожному засудженому було наголошено на особистій відповідальності та усвідомленні важливості виконання обов’язків, покладених судом.

«Кожен з вас несе персональну відповідальність за свої вчинки. І лише свідоме ставлення до відбування покарання та бажання виправитись є важливим завданням для кожного. Невиконання обов’язків, покладених судом, ставить під сумнів ваше майбутнє!» – звернулися до суб’єктів пробації фахівець Лебединського районного сектору Вікторія Павлішена та провідний інспектор Лебединського районного сектору Антоніна Магаляс.

Поділитися