Працювала Координаційна рада з надання допомоги учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей

11 червня відбулося засідання Координаційної ради з надання допомоги учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей у м. Лебедині.

Під час роботи члени ради розглянули питання щодо визначення кандидатури для включення до складу Координаційної ради з надання допомоги учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей у Сумській області та кандидатури на радника міського голови з питань надання допомоги учасникам АТО та членам їх сімей.

Заслухавши інформацію голови Координаційної ради Олени Кірєєвої, яка ознайомила присутніх із протоколом засідання ГО «Спілка учасників бойових дій та інвалідів АТО Лебединщини «ПОБРАТИМИ» та повідомила, що ГО «ПОБРАТИМИ» запропоновано включити до обласної координаційної ради Олега Верхова, а радником міського голови з питань надання допомоги учасникам АТО та членам їх сімей запропоновано Руслана Кравченка. Пропозиція щодо радника міського голови надійшла і від ГО «Лебединське об’єднання воїнів АТО «ПАТРІОТ» – Олексій Волошин.

Руслан Кравченко, учасник антитерористичної операції, член ГО «ПОБРАТИМИ», зауважив, що оскільки він та Олег Верхов є членами однієї громадської організації, то він знімає свою кандидатуру на радника міського голови на користь Олексія Волошина. Шляхом голосування члени Координаційної ради визначили, що до складу Координаційної ради з надання допомоги учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей у Сумській області буде включено Олега Верхова, а радником міського голови з питань надання допомоги учасникам АТО та членам їх сімей буде Олексій Волошин.

Поділитися