У місті проходила акція «За чисте довкілля»

Доброю традицією в Україні є щорічна акція «За чисте довкілля», у рамках якої кожної весни забезпечується утримання в належному стані територій населених пунктів, їх санітарне очищення, збереження об’єктів загального користування та створення умов, сприятливих для життєдіяльності населення.

Цьогоріч у зв’язку з поширенням випадків коронавірусної хвороби COVID-19 і запровадженим режимом надзвичайної ситуації комунальники і громадськість не мали змоги провести вищезазначену акцію у повному обсязі. Але незважаючи на карантинні обмеження і пов’язане з цим зменшення обсягів фінансування і скорочення штату, працівники комунального підприємства «Комбінат благоустрою виконавчого комітету Лебединської міської ради», «Лебединська житлово-експлуатаційна контора виконавчого комітету Лебединської міської ради», «Лебединське будинкоуправління мікрорайону «Черемушки» виконавчого комітету Лебединської міської ради» сумлінно виконали свою роботу: прибрали територію нашого міста, об’єкти загального користування (парки, сквери, дитячі та спортивні майданчики, кладовища, вулиці, дороги, тротуари, зупинки громадського транспорту), ліквідували 5 стихійних сміттєзвалищ, тощо.

Поряд з цим комунальники систематично здійснювали дезінфекційну обробку місць загального користування і потенційного скупчення людей. Тож незважаючи на складну епідеміологічну ситуацію, щорічна всеукраїнська акція «За чисте довкілля» на території Лебединської міської ради була успішно здійснена силами комунальних підприємств із дотриманням карантинних обмежень.

На фото: Мироносницьке кладовище до і після проведення робіт з благоустрою.

Поділитися