Привітали працівників житлово-комунального господарства

Сьогодні, 13 березня, напередодні професійного свята – Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення у стінах Лебединської міської ради відбулися урочистості з цієї нагоди.

Це свято – вияв поваги до людей, які своєю непростою щоденною працею забезпечують затишок і комфорт в наших домівках. Вони щодня докладають усіх зусиль, щоб жителі міста бачили чисті та охайні вулиці, парки, сквери, подвір’я та під’їзди, а наші оселі були зі світлом, теплом та водою. Багато залежить у їхній роботі і від подяки споживачів, які цінують і поважають працю робітників цієї галузі. Адже комунальники працюють для людей і в цьому дуеті кожна сторона має свої функції.

До працівників житлово-комунального господарства міста із теплими словами привітань звернувся міський голова Олександр Бакликов, підкресливши, що їхня робота – як повітря, поки вона виконується – її, наче б то, не помічають та кожен мінімальний збій у цій системі відразу викликає шквал емоцій у споживачів. Також Олександр Миколайович побажав комунальникам міцного-міцного здоров’я, щастя, злагоди, добробуту, сімейного затишку, мирного синього неба, а також відзначив грамотами міського голови Олексія Парфила – начальника управління житлово-комунального господарства Лебединської міської ради, Романа Гончара – начальника відділу комунального господарства управління житлово-комунального господарства Лебединської міської ради, Сергія Самошина – начальника КП «Лебединське будинкоуправління мікрорайону «Черемушки». Почесними грамотами Департаменту житлово-комунального господарства та енергоефективності Сумської ОДА було відзначено Віталія Коваля – водія КП «Водоканал» та Віталія Сєльчука – майстра з ремонту КП «Лебединська ЖЕК».

З теплими словами вітань і найщиріших побажань звернувся до колег і заступник міського голови Олександр Білокобильський.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *