Школа організацій з розвитку підприємництва – запрошення до участі

В Україні починає роботу Школа організацій розвитку підприємництва. Школа має на меті формування нових та розвиток існуючих організацій з розвитку підприємництва у невеликих містах та об’єднаних територіальних громадах.

Проект реалізується за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Учасниками можуть стати неурядові організації та неформальні ініціативні групи з невеликих міст або об’єднаних територіальних громад (з населенням до 100,000 осіб), що працюють у сферах адвокації, правозахисту, консультування, розбудови зв’язків для малого та середнього бізнесу. Організатори планують відібрати щонайменше 25 учасників.

У рамках Програми учасники дізнаються, як організаціям з розвитку підприємництва долучитись до місцевого економічного врядування та формування місцевої підприємницької екосистеми. Отримають необхідні знання про ефективне управління організацією та розбудову партнерських мереж, розроблять ключові послуги та проекти, дізнаються про залучення фінансування.

Окрім  того, учасники Школи організацій з розвитку підприємництва отримають індивідуальну менторську підтримку та можливість залучити грантове фінансування до 7 000 $ на реалізацію власних ініціатив, спрямованих на підтримку розвитку малого та середнього бізнесу у своєму місті.

Подати заявку на участь у Програмі можна до 17 березня 2020 року за посиланням: bit.ly/shkola_orp_apply.

Більш детальну інформацію щодо участі у Програмі можна отримати за посиланням: bit.ly/shkola_orp або за телефоном +38 (050) 729 7075.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *