Чарівний Валентинів день

День Святого Валентина – чудове романтичне свято, яке святкують майже в усіх країнах світу. Напередодні свята у міських бібліотеках пройшли пізнавально-розважальні заходи, метою яких було формування понять дружби та кохання, розвиток духовності, естетичного смаку, жаги до творчості та, звичайно ж, організація веселого дозвілля.

«Авторські валентинки» – під такою назвою пройшов розважально-пізнавальний захід до Дня Святого Валентина, що підготували і провели працівники бібліотеки №1 з учнями 4-го класу ЗОШ №3 (класний керівник Запорожець Галина Іванівна). Під час заходу діти познайомилися з історією виникнення свята та взяли участь у веселій конкурсній програмі. Бібліотекарі запропонували присутнім зробити «валентинки» власноруч, а у ході спілкування вирішили зробити також одну велику «валентинку». Учні брали активну участь у розвагах, за що отримали у подарунок гарний настрій та листівки-валентинки до свята.

У читальному залі бібліотеки №1 оформлено відкритий перегляд романтичної літератури під назвою «Проникливі слова кохання», який прикрашають святкові валентинки та вироби, зроблені власноруч юними читачами бібліотеки.

Завідуюча бібліотекою №2 Тетяна Харюшина провела для учнів 4 класу ЗОШ №5 (класний керівник Драгунова Тетяна Вікторівна) літературну годину «Гімн коханню». Хлопчики та дівчатка ознайомилися з історичними фактами виникнення «валентинок» і взяли участь в ігровій програмі «Інтелектуальний поєдинок».

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *