Лебединці розраховують на фінансову підтримку народного депутата України Миколи Задорожнього

За результатами зустрічі народного депутата України Миколи Задорожнього з виборцями та представниками міської влади виконавчий комітет Лебединської міської ради звернувся до народного обранця та направив необхідний пакет документів з приводу надання фінансової підтримки комунальній установі «Відділ освіти виконавчого комітету Лебединської міської ради Сумської області». Фінансова допомога у сумі 100 тис. гривень необхідна для оснащення Лебединської міської дитячо-юнацької спортивної школи спортивними тренажерами та спортивним інвентарем.

Також мешканці міста розраховують на сприяння народного депутата у виділенні коштів на реалізацію проекту «Нове будівництво міні футбольного майданчика зі штучним покриттям за адресою: м. Лебедин, вул. Сумська 14, Сумська область», вартість якого складає 1 497,032 тис. гривень.

Крім того, народному обранцю було направлено перелік потенційних об’єктів інвестування Green-field (земельна ділянка без споруд), Brown-field (земельна ділянка із спорудами), реалізація яких спрямована на економічний і соціальний розвиток міста Лебедина.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *