Кубок міського голови та відкрита першість СО ДЮСШ єдиноборств з панкратіону

Наше місто, по праву, можна назвати одним із центрів розвитку такого виду спорту, як панкратіон. Ось уже багато років потужний осередок цього спортивного напряму існує та успішно розвивається у Лебедині.

Сьогодні на базі спортивного залу Лебединського педагогічного коледжу ім. А.С. Макаренка відбулись змагання “Кубок міського голови та відкрита першість СО ДЮСШ єдиноборств з панкратіону”. Захід організований Лебединською федерацією панкратіону України спільно з відділом молоді та спорту виконавчого комітету Лебединської міської ради.

Привітав учасників змагань міський голова Олександр Бакликов, побажавши спортсменам  міцного здоров’я, сил, наснаги, витримки, успіхів та спортивних перемог.

Побажали учасникам змагань успіхів і гості заходу – директор Сумської обласної ДЮСШ єдиноборств Олександр Бобір, заслужений тренер України, заслужений працівник фізичної культури та спорту, головний тренер збірної України з панкратіону Сергій Чередніченко, заслужений майстер спорту України Дмитро Баранов.

Від Сумської обласної ДЮСШ єдиноборств подяками за вагомий особистий внесок у розвиток панкратіону у місті було нагороджено міського голову Олександра Бакликова та директора Лебединського педагогічного коледжу ім. А.С. Макаренка Любов Білокобильську.

Географія учасників розширюється з кожним роком і вже у цьогорічних змаганнях участь взяли 120 юнаків і дівчат (2005-2006 р.н. та 2011-2012 р.н.) із Сум, Степанівки (Сумського району), Бурині, Ромнів, Охтирки, Тростянця і, звичайно ж, Лебедина. Змагання тривали з десятої години ранку до шостої години вечора. Після відбіркових турів було розіграно більше 20 комплектів нагород.

Переможці були нагороджені грамотами, медалями та солодкими подарунками від міського голови.

УСІ ФОТО ЗМАГАНЬ – АЛЬБОМ “КУБОК МІСЬКОГО ГОЛОВИ З ПАНКРАТІОНУ”

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *