Лебединці взяли участь у спартакіаді для осіб з інвалідністю

17 січня у смт. Котельва, що на Полтавщині відбулась Спартакіада рекреаційних видів спорту серед осіб із інвалідністю. Метою Спартакіади було залучення осіб із інвалідністю до активних занять фізичною культурою та спортом, пропаганда здорового способу життя, подальший розвиток та популяризація спортивних заходів. До культурного закладу «Скіфія», де проходили змагання, з’їхалося 50 осіб з інвалідністю з Полтавщини. Приємно відзначити, що колектив Лебединського представництва спортивного клубу «Фенікс» було запрошено на цей спортивний захід.

Лебединська команда у складі чотирьох осіб із інвалідністю, а саме Тетяни Чуйко, Віри Гляненко, Павла Чуйка, Людмили Кривошей гідно представили Лебединщину і Сумщину в цілому. Учасники команди брали участь у всіх видах рекреаційного спорту, а саме: бочча, бомбаскету та дартсу. Найбільше досягнення нашої команди – це  перемога у боччі, почесне 3-тє місце серед учасників Спартакіади, за що команда була нагороджена медалями. Грамоту Голови Всеукраїнської організації інвалідів «Союз осіб із інвалідністю» вручив Василь Назаренко та Грамоту Голови комітету по спорту Сергій Чумак, також лебединська команда отримала подарунок – термос.

Дякуємо полтавчанам за прекрасно організовану спортивну програму, після якої відбулося дружнє чаювання. Змістовна концертна програма розчулила усіх. Задоволенню не було меж від гостинності полтавської землі. Програма святкової зустрічі закінчилась відвідуванням музею С.А. Ковпака та фотосесією.

Дякуємо за велику підтримку органам місцевого самоврядування та депутату обласної ради народних депутатів Валерію Чалому.

Лебединське представництво спортивного клубу «Фенікс».

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *