На ялинці у міського голови

Чудовий період новорічних свят триває і сьогодні у святково вбраній актовій залі спеціалізованої школи № 7 відбулось казкове дійство «Ялинка міського голови», яке вже стало справжньою доброю традицією. Гучна весела музика, чудові костюми казкових персонажів, цікаві конкурси для дітлахів, новорічна атмосфера, що панувала у залі, не давали забути присутнім, що свята продовжуються.

Цікаву новорічну казочку підготували педагоги та вихованці Лебединського центру позашкільної освіти. Вартові Святого Миколая разом з казковими Новорічними Кульками та символом року прийдешнього – миленьким Мишеням завадили нахабному Поросятку забрати ключа від чарівної скриньки з подарунками для дітлахів.

Як і ведеться у казці, добро перемогло зло. Ключика від скриньки Святого Миколая із солодощами було знайдено й дітки отримали свої дарунки.

Привітав малечу та дорослих зі святами і міський голова Олександр Бакликов, побажавши міцного-міцного здоров’я, щастя, благополуччя, злагоди, достатку, мирного неба над головою кожного українця.

З вітальним словом та найкращими побажаннями звернулася до присутніх і начальник відділу освіти Тетяна Гримайло.

Солодкі призи отримали дітки, які завітали на свято у гарних та оригінальних новорічних костюмах.

А також по закінченню вистави представники шкіл міста отримали солодкі подарунки.

Усі фото зі свята – альбом “Ялинка міського голови_2019”

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *