До уваги територіальної громади міста Лебедина!

Ураховуючи потреби територіальної громади міста Лебедина та у зв’язку з невідповідністю фінансування з державного бюджету місцевим бюджетам у 2019 році на лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет міста Лебедина в сумі 442,8 тис грн. до річної потреби в сумі 1 500,0 тис грн., Лебединською міською радою прийнято рішення та збільшено видатки на лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет на суму 925,0 тис. грн. На сьогоднішній день кошти на зазначені заходи не використані в повному обсязі. Тому, просимо мешканців міста Лебедина та сіл: Токарі, Куданівка, Олексенкове, які потребують інсулінотерапії звертатися до аптечних закладів, що здійснюють безкоштовний відпуск інсуліну та десмопресину та обов’язково використовувати виписані рецепти:

  • товариство з обмеженою відповідальністю «Сумський центр здоров’я» – аптечний пункт № 4, адреса: Сумська обл., м. Лебедин, вул. Першогвардійська, 17, КНП «Лебединська ЦРЛ ім.лікаря К.О.Зільберника»;
  • товариство з обмеженою відповідальністю «ТОРГОВИЙ ДІМ МЕДСВІТ» – аптека № 2, адреса: Сумська обл., м. Лебедин, пл. Соборна, 39 Ж.

Крім того, у зв’язку з відсутністю фінансування,  Лебединською міською радою прийнято рішення та виділено кошти на заходи з безкоштовного зубопротезування пільгових категорій громадян у сумі 190,0 тис грн, які на сьогодні не використані в повному обсязі.  Тому просимо жителів міста Лебедина та сіл: Токарі, Куданівка, Олексенкове, які мають пільги на безкоштовне зубопротезування, обов’язково звертатися до комунального некомерційного підприємства «Лебединська центральна районна лікарня ім. лікаря К.О.Зільберника» Лебединської районної ради.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *