Благодійні акції Лебединського центру позашкільної освіти

14 листопада у Лебединському центрі позашкільної освіти були підведені підсумки акцій, проведених за ініціативи міської Ради старшокласників «Лідер+» у закладах загальної середньої та позашкільної освіти міста.

Благодійна акція «Діти-дітям», яка уже не перший рік проводиться у закладах освіти міста, спрямована на підтримку дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Дуже приємно, що на цю акцію активно відгукуються школярі нашого міста. Цьогоріч вони зібрали для своїх однолітків іграшки, книги, канцелярські товари, настільні ігри, які будуть передані у дитячі інтернатні заклади області. Також їх отримають і  міські діти, які потребують нашої уваги та допомоги. Найактивнішими учасниками даної акції стали учні школи №1.

Благодійна акція «Збери макулатуру – підтримай українську армію» була проведена серед школярів міста вперше, але також знайшла відгук у дитячих серцях. Протягом двох тижнів школярі та педагоги збирали макулатуру, щоб за вилучені кошти придбати матеріали для виготовлення оберегів військовослужбовцям, які дислокуються у нашому місті. Найактивнішими учасниками даної акції стали учні та педагоги школи №5.

Члени Ради старшокласників висловлюють щиру подяку усім, хто має добре серце, благородні наміри та активну життєву позицію.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *