Працювала комісія з питань захисту прав дитини

Сьогодні у стінах виконавчого комітету Лебединської міської ради працювала комісія з питань захисту прав дитини. Першим питанням, розглянутим під час комісії, було надання дозволу громадянці на оформлення в установленому законодавством порядку частини квартири на ім’я малолітніх. Після з’ясування усіх деталей справи, членами комісії було прийнято схвальне рішення.

Наступним члени комісії розглянули питання надання дозволу громадянці на оформлення в установленому законодавством порядку квартири на ім’я малолітнього та неповнолітньої.

Також члени комісії розглянули питання стосовно надання до Лебединського районного суду висновку про доцільність/недоцільність позбавлення батьківських прав та прийняли відповідне рішення.

Розглянули члени комісії і питання стосовно визначення місця проживання малолітньої, а також питання про виведення з прийомної сім’ї особи з числа дітей, позбавлених батьківського піклування та припинення функціонування прийомної сім’ї.

Крім цього, члени комісії розглянули питання стосовно зняття з соціального супроводу однієї родини та взяття на соціальний супровід іншої.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *