Запобігання порушенню громадського порядку

Дрібні адміністративні проступки є досить поширеними у наш час і страждають від цього пересічні громадяни. Для попередження порушень громадського порядку 3 вересня 2019 року начальник Лебединського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області Анатолій Глух спільно з юристом Лебединського бюро правової допомоги Євгенією Логвіненко говорили із суб’єктами пробації стосовно запобігань порушенням громадського порядку.

«Кодекс України про адміністративні правопорушення включає в себе статті, що встановлюють відповідальність за порушення, що посягають на громадський порядок і громадську безпеку. Найпоширенішими порушеннями громадського порядку є дрібне хуліганство, куріння в транспорті, на зупинках, інших заборонених місцях, розпиття алкогольних напоїв та слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях та інше» – розповіла присутнім Євгенія Логвиненко.

Під час розмови окремо зупинились на поняттях дрібне хуліганство, куріння тютюнових виробів у заборонених місцях, розпивання спиртних напоїв у громадських місцях і поява в громадських місцях у п’яному вигляді.

«Головне пам’ятати, що порушення спокою у громадських місцях є адміністративним правопорушенням, за вчинення якого порушника буде притягнуто до відповідальності» – підсумував начальник Лебединського районного сектору з питань пробації  Анатолій Глух.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *