Турнір з міні-футболу, присвячений Дню фізичної культури та спорту

14 вересня з 09:00 у сквері ім. Павла Полуботка (спортивний майданчик) відбудеться турнір з міні-футболу, присвячений Дню фізичної культури та спорту.

Усім зацікавленим пропонуємо ознайомитись з умовами проведення турніру.

Умови проведення змагань

«Турнір ВЕТЕРАНІВ», присвячений Дню фізичної культури та спорту

1.Мета і завдання.

Змагання з футболу проводяться з метою:

  • подальшого розвитку і популяризації міні-футболу серед міської молоді;
  • організації культурного відпочинку населення міста.

2.Керівництво змагань.

2.1. Загальне керівництво змагань здійснюється Лебединською міськрайонною федерацією футболу та міським відділом молоді та спорту міськвиконкому, термін заявок команд до 14.09.2019 року. Безпосереднє проведення змагань покладається на суддівську бригаду федерації футболу. Головний суддя змагань – Пономаренко П.І.

2.2. Команди, які беруть участь у змаганнях, повинні підтвердити свою участь за адресою: м.Лебедин, вул. Сумська, 9 а, моб. 0509088570

2.3. Змагання проводяться за олімпійською системою.

2.4. Початок 14 вересня 2019 р о 9:00 на спортивному майданчику у сквері ім. Павла Полуботка.

2.5. Складання календаря ігор та жеребкування команд відбудеться з 8:45 14.09.2019 р.

3.Порядок оформлення учасників змагань.

Команди подають у міський відділ молоді та спорту міськвиконкому заявочний список в одному примірнику в складі 7 футболістів. Заявка повинна бути підписана керівником організації і завірена лікарем.

4.Умови змагань.

Змагання проводяться за «Правилами гри з футзалу ФФУ». Матчі проводяться тільки згідно календаря змагань. У протокол гри дозволяється включати 7 футболістів. Склад команди на полі 4+1 воротар. Заміна гравців у грі тільки з числа запасних, включених у протокол змагань. Гра може відбутися при наявності не менше 3 гравців у кожній з команд. Турнірний внесок 100 гривень.(кошти будуть використані на призовий фонд турніру).

5.Місце проведення змагань.

Початок ігор 14 вересня о 9:00 на спортивному майданчику у сквері ім. Павла Полуботка. Тривалість гри – 2 тайми по 20 хв (у випадку нічиєї призначаються по 3 пенальті).

6.Нагородження.

Команди, які зайняли 1,2,3 місця нагороджуються дипломами відповідних ступеней та подарунками згідно призового фонду турніру.

Усі запитання, які виникли в ході змагань, не викладені в даних умовах, будуть вирішуватись організаторами змагань, згідно Регламенту проведення змагань ФФУ.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *