«Переїхало» і управління соціального захисту Лебединської РДА

Як ми вже повідомяли раніше, відтепер юридична адреса Лебединської районної державної адміністрації – село Бишкінь, вулиця Сергеєва, 126. Однак, несподіванки на цьому не закінчуються, лише починаються.

Адже, як виявилось, знову ж таки відповідно до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців і громадських формувань, саме за цією адресою безпосередньо знаходиться і управління соціального захисту населення Лебединської РДА. Що ж, будівель на території колишнього Бишкінського НВК вистачає, тож теоретично, мабуть, у котрійсь з них і може розміщуватись управління. Ну, а якщо серйозно, то від цих маніпуляцій із перереєстрацією юридичних адрес, тільки ПДФО від працівників управління соціального захисту населення РДА, які по факту працюють і проживають у Лебедині, бюджет міста втратить близько 300 тисяч гривень в рік.

Найголовніше, що від цих «маніпуляцій» бюджет району втрачає більше, ніж «заробляє». Якщо до «переїзду» район щорічно отримував дотацію вирівнювання близько 2 мільйонів гривень, то у 2019 році бюджет району не тільки не отримав цієї дотації, а з районного бюджету ще й було вилучено близько 2,5 мільйона гривень. То чи є сенс у цих «маніпуляціях» з перереєстрацією?

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *