Стан роботи щодо ведення технічної інвентаризації об’єктів нерухомого майна

Сьогодні під час апаратної наради, проведеної міським головою Олександром Бакликовим, її учасниками було розглянуто питання стану роботи щодо ведення технічної інвентаризації об’єктів нерухомого майна, а також питання стосовно роботи зі зверненнями громадян на комунальному підприємстві «БТІ виконавчого комітету Лебединської міської ради».

За словами начальника підприємства Ольги Коваленко, підприємство надає громадянам та підприємствам міста і району послуги з технічної інвентаризації згідно Інструкції, розробленої відповідно до чинного законодавства, з метою нормативно – методичного забезпечення діяльності суб’єктів господарювання, які здійснюють технічну інвентаризацію збудованих будинків та допоміжних будівель і споруд з метою визначення площі та об’єму, обстеження технічного стану та оцінку об’єкта, вносять зміни в характеристиках або у складі власників об’єкту .

Робота зі зверненнями громадян в КП «БТІ» ведеться відповідно до вимог Закону України «Про звернення громадян». В установі запроваджено особистий прийом громадян начальником КП «БТІ» відповідно до затвердженого графіку. Розгляду підлягають, як усні, так і письмові звернення, які розглядаються невідкладно та у строки, передбачені договором . За результатами розгляду звернень заявникам надаються, як усні, так і письмові відповіді.

Особлива увага приділяється розгляду звернень соціально вразливих категорій населення, внутрішньо переміщених осіб та демобілізованих учасників АТО.

Всього за півріччя 2019 року до КП «БТІ» надійшло 486 звернень (замовлень) громадян, з них: 73 – з приводу зміни власника нерухомого майна, 2 – щодо реєстрації будинкової книги, 411 – у зв’язку із добудовами до житлових будинків та надвірних споруд, видачею довідок на нерухоме майно з метою оформлення спадщини та відчуження майна, що на 79 звернень менше в порівнянні з аналогічним періодом 2018 року – 565 звернення.

Також до КП «БТІ» за півріччя 2019 року надійшло 122 запити від правоохоронних органів та державних установ, що на 6 звернень більше в порівнянні з аналогічним періодом 2018 року.

Під час розгляду поточних питань міський голова зосередив увагу комунальників на активізації процесу укладання договорів на вивіз сміття з КП “Комбінат благоустрою”, а також на інших питаннях стосовно благоустрою території міської ради.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *