Шановні мешканці міста та гості!

Не так давно у нашому місті відбулася презентація реконструкції частини парку ім. Павла Полуботка, проведена коштами громадської організації «Благодійний фонд імені Івана Лозового». І хоч роботи ще продовжуються, паркан, що обмежував вхід на територію, де триває реконструкція, прибраний, а отже вже можна прогулятись, милуючись зеленими насадженнями, чудовими квітами, сфортографуватися біля фонтану, який вночі грає різнокольоровою підсвічуванням, посидіти у красивій кованій альтанці. Можна б було, вірніш. Втім, як не прикро констатувати факт, але поведінка наших громадян лишає бажати кращого. М’яко кажучи.

Шановні громадяни! Якщо хтось не розуміє таких простих істин, то варто пояснити. У фонтані не можна мити ноги, купатися,кидати недопалки! Не треба випробувати на міцність обладнання, конструкцію фонтану, крутити форсунки! Газони наразі засіяні травою, що має зійти та укріпитись і топтатися там не можна! Саме для цього на цих ділянках по периметру натягнута кіперна стрічка, яку теж не можна чіпати! А ще не можна заїздити велосипедами до альтанок! Вони не для цього призначені!

Правда ж добре, коли у місті є красивий куточок, де кожен може приємно провести час, молодята мають можливість влаштувати вдалу фотосесію, тож давайте не будемо варварами, будемо берегти, що нам подарували і поважати чужу працю!

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *