Працювала комісія з питань захисту прав дитини

18 липня у стінах виконавчого комітету Лебединської міської ради відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини. Під час роботи членами комісії було розглянуто низку важливих питань.

Члени комісії розглянули 2 питання, які стосувалися надання до Лебединського районного суду висновку щодо доцільності (недоцільності) позбавлення батьківських прав відносно малолітнього. Розглянувши справи та заслухавши запрошених, члени комісії прийняли відповідні рішення.

Також було розглянуто питання стосовно надання до Лебединського районного суду висновку щодо розв’язання спору у цивільній справі стосовно визначення способів участі у вихованні дитини та надано відповідний висновок.

Розглядалось і питання про надання неповнолітній повної цивільної дієздатності у зв’язку з народженням дитини.

Членами комісії було надано дозвіл громадянину на дарування житлового будинку, користувачами якого є малолітні. Надано також дозвіл громадянці на оформлення договору купівлі-продажу житлового будинку, користувачем якого є неповнолітня.

Було розглянуто питання щодо ситуації, яка склалася у одній з родин та прийняті відповідні рішення. А також члени комісії підтримали клопотання Лебединського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді щодо зняття родини із соціального супроводу.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *