Презентація “З ким воюємо, брате?!”

21 червня 2019 року в актовій залі Лебединського медичного училища ім.проф. М.І. Сітенка відбулася урочиста презентація нового доповненого видання «З ким воюємо, брате?!» Почесного громадянина міста Лебедина Бориса Івановича Ткаченка.

Відкрив урочистий захід голова Фонду Івана Лозового Іван Лозовий за сприянням якого і було перевидано видання накладом 1000 примірників.

Борис Іванович Ткаченко – член Національної спілки письменників України, лауреат літературних премій ім. Василя Стуса та Миколи Хвильового. Автор книг «Совість», «Душа без погонича», «Під чорним тавром», «Лебедія», «Лебедія  у пазурах чорного антихриста», «Пісні рідного краю», «Важка стежка до Бога», «Погром», «За горами гори». «З ким воюємо, брате?!» – десята книга письменника. Літературна та громадська діяльність Бориса Ткаченка відзначена орденами «За заслуги» ІІІ та ІІ ступеня, медаллю Національної спілки письменників України та орденом «Святого рівноапостольного князя Володимира Великого» ІІІ ступеня.

Борис Ткаченко присвятив свою книгу «З ким воюємо, брате?!» світлій пам’яті свого земляка Богдана Миколайовича Брисенка, який загинув під Старобільськом, захищаючи рідну Україну.

«Сьогодні українці стали на межі життя і смерті. Саме в такі часи народжується нація. Не прогаймо цього часу, не піддаймося. Хоч і важка ця година, але слушна і визначальна. Єднаймося і йдемо у вічність», – з такими словами звертається автор до читача.

Протягом заходу Борис Ткаченко розповідав історії з свого життя, які стали передумовами написання книги.

На презентацію завітав і міський голова Олександр Бакликов, який підкреслив актуальність теми, викладеної автором, і побажав Борису Івановичу нових творчих здобутків.

Після завершення автор дарував присутнім свої книжки. А запрошені, в свою чергу, побажали Борису Івановичу подальшої плідної праці на авторській ниві.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *