Тільки ти, один єдиний тато, кращого немає на землі!

Багато свят ми присвячуємо мамам, але батько – це друге крило любові до дитини. І його роль у вихованні донечок і синочків дуже важлива.  В Україні, вперше на офіційному рівні, у третю неділю червня буде відзначено незвичайний день та незвичайне свято. Воно зіткане з добра і щирості, ніжності та зворушливості і найголовніше – це свято, яке присвячене нашим мужнім, хорошим, дорогим людям — нашим рідним татусям.

І сьогодні, напередодні свята, відділом культури і туризму виконавчого комітету Лебединської міської ради за участі відділу освіти виконавчого комітету Лебединської міської ради було організовано святковий захід задля нагоди звернутися з добрими словами до всіх чоловіків, які мають почесне звання – ТАТО та висловити їм свою вдячність, свою любов і повагу.

Зі словами привітань до учасників заходу звернувся міський голова Олександр Бакликов і поділився з усіма своїми почуттями від гордого звання Тато. Та головне, на що звернув увагу міський голова, це те, що не тільки сьогодні ми повинні говорити про своїх батьків, своїх любих татусів, не приховувати своєї любові, свого захоплення їхньою силою і мужністю, їхніми добрими серцями. Потрібно частіше говорити їм, як ми їх любимо.

Учасників заходу вітали своїми виступами хореографічний колектив «ERIDAN» (керівник Марина Капуста), солісти МЦКД Аміна Кириченко, Поліна Влізькова, Олександра Борисенко, Влада Колесник,  Даша Токар, Анна Артюх, Світлана Циханська, зразковий вокальний ансамбль «Феєрія» (керівник Олена Червяк).

На завершення заходу усіх учасників чекала святкова дискотека.

 

 

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *