Випускні вечори для дев’ятикласників міста

11 червня 2019 року в усіх закладах загальної середньої освіти міста Лебедина пройшли випускні вечори для дев᾽ятикласників. Міський голова Олександр Бакликов завітав на випускний вечір до Лебединської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 4.

 

Випускники, вчителі, батьки довго чекали випускного вечора, але на серці в усіх присутніх не стільки радості, як якогось тихого зворушливого смутку. Може тому, що відлунали шкільні дзвінки і учні залишають рідну школу — свій другий дім. А може тому, що закінчується шкільна юність і сьогоднішній день проводить межу між дитинством і дорослим життям. Позаду залишилися протоптана стежина до шкільного порогу і до болю знайома мелодія шкільного дзвінка, попереду – незвідана даль.

Не залишили нікого байдужими теплі привітання директора школи Олени Дубовик, зачитування наказу про випуск зі школи, вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту.

Зі словами привітань звернувся до випускників міський голова Олександр Бакликов і зазначив, що для багатьох з них залишилися позаду шкільні роки, настає справжнє доросле життя з багатьма перешкодами і труднощами. І тільки завдяки цілеспрямованості, завзятості, працьовитості можливо подолати всі труднощі і знайти себе в житті, стати тим, ким мрієш, віддавши всі знання обраній роботі, і твердо стояти на ногах, підвищуючи свій професіоналізм, не зупиняючись на досягнутому.

З побажаннями схильної долі, благополуччя, щасливої життєвої дороги звернулася до випускників тимчасово виконуючий обов᾽язки начальника відділу освіти виконавчого комітету Лебединської міської ради Тетяна Гримайло.

 

Цілий вечір лунали привітання від молодших учнів, першої вчительки Лідії Микитенко, класного керівника Світлани Балюк, найближчий людей –  батьків, згадувалися жартівливі історії з життя випускників, лунали пісні, розігрувалися сцени зі шкільного життя.

Традиційно, прощалися випускники зі школою у ритмі останнього шкільного вальсу, який подарував випускникам, їх батькам, вчителям, гостям такі щирі і ніжні емоції.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *