Літній відпочинок у школі №4

Сонячними  променями  прилетіло до нас літо. Літні канікули – час ігор, розваг, самостійного вибору діяльності, зняття напруги, що накопичилася протягом навчального року, відновлення сил і здоров’я дітей. У період з 3 червня  по 21 червня 2019 року в Лебединській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів  №4 організовано роботу двох пришкільних таборів «Світанок » та  «СІМ».

Англомовний табір «СІМ» покликаний спонукати  школярів практично застосовувати знання іноземної мови  отриманні  протягом навчального року. Дні в таборі  насиченні   активними формами роботи: екскурсії, ігри, змагання, проектні роботи, виставки. Вчителі приділяють особливу увагу розвитку творчих здібностей учнів, використовуючи ігри, парні та групові форми роботи, які збагачують лексичний запас учнів, формують комунікативні вміння. Ці заходи сприяють  формуванню в учнів комунікативної компетенції та заохочують  їх до активного використання лексичної та граматичної інформації. Свою роботу колектив табору спрямовує на оздоровлення дітей, як фізичне, так і моральне. Адже дитина – це скринька з фантазією, талантом, упевненістю в собі, її просто потрібно вчасно відкрити.

Веселі дитячі голоси наповнили радісним щебетом пришкільний відпочинковий табір «Світанок». Для кращого відпочинку у таборі всю виховну роботу  сплановано відповідно до вікових особливостей дітей. Створено два загони «Водограй» (для учнів 1 – 2 класів) та загін «Друзі» (для учнів 3 – 4 класів).

Кожен день починається лінійкою, на якій загони доповідають про готовність до відпочинку. Бадьорості усім додає ранкова зарядка і звичайно, смачні сніданки та обіди , в яких міститься багато вітамінів, необхідних для росту і розвитку дітей. Кожен  новий день – це якась цікавинка. Веселощам, сміху, конкурсам, цікавим справам немає меж.

Працівники таборів  опікуються оздоровленням дітей, прагнуть організувати якнайкраще відпочинок для них. А саме, веселі і цікаві ігри, різноманітні конкурси та вікторини, від яких діти отримують  море емоцій і  безліч позитивних вражень.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *