Аби забезпечити онучку, мешканка Лебединщини стягує аліменти з власної доньки

Мати стягує аліменти зі своєї доньки на користь її доньки – саме такими іноді бувають життєві обставини. Вирішити незвичайні та складні ситуації зі стягнення аліментів фахівцям юстиції допомагають санкції закону #ЧужихДітейНеБуває.

Так, на Лебединщині бабуся змушена стягувати аліменти на користь своєї онуки з жінки, яка заборгувала майже 14 тисяч гривень. Застосувавши до боржниці заходи примусу, спеціалісти юстиції з арештованого ними рахунку перерахували дитині необхідну суму.

Проте, матір не вчилася на власних помилках та надалі не сплачувала аліменти, у зв’язку з чим заборгованість по аліментах сягнула 10 тисяч гривень. Щоб розбуркати неплатницю, працівники виконавчої служби наклали арешт на майно і кошти боржниці та винесли постанови про встановлення тимчасового обмеження у праві виїзду за межі України, керування транспортними засобами, користування зброєю та полювання, що передбачено пакетом законів #ЧужихДітейНеБуває. Після цього жінка все ж таки сіла за стіл переговорів та знайшла порозуміння зі стягувачкою – своєю матір’ю.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *