Обласний зліт учасників профілактичних програм

15 травня на базі Сумського Палацу дітей та юнацтва відбувся XVІІ обласний зліт учасників профілактичних програм «Я – моє здоров’я – моє життя», «Сприяння просвітницькій роботі «рівний-рівному» серед молоді України щодо здорового способу життя» та «Дорослішай на здоров’я!». Мета заходу – популяризація, пропаганда та формування навичок здорового способу життя, запобігання негативним проявам серед учнівської молоді.  У роботі зльоту взяла участь вихованка Лебединського ЦПО Крістіна Попруженко та керівник гуртка «Формування навичок здорового способу життя» Надія Сіренко.

Програма зльоту була насиченою та змістовною. Працюючи у групах, учасники мали змогу обмінятися досвідом щодо впровадження програм у своїх закладах освіти, визначити власну роль у програмі. Під час гри «Колесо здоров’я» тренери та підлітки виконували завдання відповідно до однієї зі складових здоров’я: інтелектуальне, соціальне, емоційне, фізичне, екологічне. По закінченню гри діти та дорослі презентували свої напрацювання.

Всі отримали свідоцтво учасника профілактичних програм. Такі зльоти-зустрічі, за словами учасників, сприяють усвідомленню відповідальності за своє життя і здоров’я, а також здоров’я і життя оточуючих, планування власного майбутнього та саморозвитку.

Лебединський центр позашкільної освіти.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *