Чемпіонат України з боксу

У селі Шабо Білгород-Дністровського району Одеської області з 6 по 12 травня 2019 року проходив Чемпіонат України з боксу серед юнаків 2005-2006 р.н., у якому взяли участь 274 юних боксери зі всіх куточків нашої країни. Збірна команда Сумської області у складі 8 учасників теж взяла участь у цих змаганнях. До складу команди ввійшли 3 боксери з нашого міста, а саме учні Лебединської  ЗОШ № 6 – Денис Заплюсвічка, 2005 р.н., Богдан Плаходько, 2006 р.н. та Ростислав Прокопович, 2005 р.н.

За підсумками напружених відбіркових, чвертьфінальних, півфінальних та фінальних боїв золоту медаль збірній команді Сумської області виборов учень Лебединської ЗОШ № 6 Денис Заплюсвічка, 2005 р.н. (в.к. 41, 5 кг.). Денис провів 4 поєдинки, у яких одержав перемогу, підтвердивши при цьому своє звання кандидата у майстри спорту України з боксу.

Наразі Денис зарахований до складу національної збірної команди України з боксу для участі у майбутніх чемпіонатах Європи і світових першостях, де буде представляти наше місто. Побажаємо Денису великих перемог та дякуємо усім небайдужим за підтримку.

Матеріал надано відділом молоді та спорту.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *