Матусю, сонечко моє!

Одним із найдушевніших і найтепліших травневих свят є День матері. Адже мама – це та підтримка, якої ми так потребуємо в житті, це те, що допомагає нам вистояти, втриматись, коли трапляються якісь негаразди. Ніхто так не порадіє і не поплаче з нами, як мама. Вона – сонце і небо. Мати дає життя і веде по життю. Безумовно, День матері – ще і одне із найзворушливіших свят, тому що кожен із нас з дитинства і до своїх останніх днів береже у душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити, незважаючи ні на що. Свято Дня матері – найкраща можливість нагадати мамі, як сильно ми любимо і цінуємо її.

7 травня свою щиру любов дарували мамам і бабусям учасники любительського об’єднання «Дивосвіт» (керівник Наталія Резніченко) під час святкового заходу «Матусю, сонечко моє», який проходив у міському центрі культури і дозвілля. Наталія Іванівна розповіла цікаві факти про святкування Дня Матері. Гостями заходу були учні ЗОШ І – ІІІ ступенів №5 та вихованці дитячого садка «Сосонка» зі своїми вчителями та вихователями.

Під час дійства малеча виконувала пісні про маму, читала вірші про невичерпну материнську любов. Запрошені на захід мами, бабусі та інші гості мали можливість перейнятися зворушливою атмосферою свята, сльози розчулення блищали на їх очах. Свою шану та повагу до мам діти намагалися передати у кожному слові, кожній пісні, кожному русі. Тут звучали слова вдячності й трепетної любові, а святково прикрашена зала була наповнена теплом і ласкою усміхнених поглядів матерів.

На завершення всі учасники свята разом виконали пісню «А ми бажаєм вам добра».

Матеріал надано міським центром культури і дозвілля.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *