Цікаве сучасне життя першокласників ЗОШ №6

Кожна ранкова зустріч першокласників Лебединської ЗОШ №6 починається з ранкової зарядки, гарного настрою, позитиву та радості, які заряджають їх на цілий день, тому вони залюбки йдуть до школи, а зустрічає їх перша вчителька Наталія Куценко та вихователь групи продовженого дня Тетяна Кривошей.

Як і в інших школах нашого міста — тут є все необхідне для цікавого, сучасного, захоплюючого навчання, виховання і дозвілля. Це і нові парти, шафи, коркова дошка, фліпчарт, новий ноутбук, принтер, ламінатор, багато дидактичного матеріалу. Наприклад, граючись магнітним коструктором — діти вивчають геометричні фігури і будують їх самі. Вони самі майструють сучасні іграшки, наприклад — Бейблейд, що дуже популярно серед молодших школярів. В процесі такої гри відбувається розвиток уяви, мислення, моторики пальців, що так важливо для їх віку. В класі першачків шостої школи є декілька різних зон та куточків — зона навчальна, зона відпочинку та творчості, але найбільше всім подобається куточок живої природи, де живе черепашка Стьопа, яким діти із задоволенням опікуються. Вони його називають ще одним учнем класу. Також у такому куточку діти вирощують петрушку, кріп та різні квіти, за якими самі доглядають, поливають.

Вчителька Наталія Анатоліївна тісно співпрацює з батьками, які час від часу подають цікаві ідеї щодо другої домівки їх дітей. Одна з таких ідей – не викидати пластикові пляшки, банки з-під побутових засобів, а давати їм друге життя. Так у класі з’явилися контейнери для вирощування петрушки і кропу, для зберігання конструкторів та іншого роздаткового матеріалу.

Крім класу, для першачків оснащений куточок відпочинку та гри на перерві, який знаходиться в коридорі, а також є спеціальна ігрова кімната, де також є все необхідне для корисного дозвілля маленьких учнів після уроків.

Наталія Анатоліївна та Тетяна Павлівна говорять, – для сучасних дітей, для сучасних вчителів – потрібне нове, сучасне, інноваційне. Готуватися до уроків, працювати – дійсно стало легше, швидше, ефективніше і тому ми висловлюємо велику вдячність міській владі за нове, сучасне оснащення класів, за вагомий вклад у нове покоління!

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *