Перш за все – захистити права дитини

17 квітня у стінах Лебединської міської ради відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини. Під час роботи комісії було розглянуто перелік важливих питань.

Першим у порядку денному члени комсії розглянули клопотання адміністрації одного із навчальних закладів щодо надання дозволу на відрахування неповнолітнього. Члени комісії задовільнили це клопотання, так як неповнолітній продовжить навчання у одній із шкіл міста

Комісією було надано дозвіл на вчинення правочину щодо укладання договору купівлі-продажу будинку, власниками якого є неповнолітні. А також було надано дозвіл на укладання договору оренди земельної ділянки від імені малолітнього.

Члени комісії також вивчили усі деталі ситуації, що склалася у одній із родин та вирішили поставити на облік неповнолітніх, які проживають у цій родині, як таких, що опинилися у складних життєвих обставинах, а також взяти під соціальний супровід цю родину.

Розглянули члени комісії і ще одну складну ситуацію, яка сталася у одній із родин та вирішили поставити на облік неповнолітніх, які проживають у цій родині, як таких, що опинилися у складних життєвих обставинах та взяти під соціальний супровід цю родину. А також направити клопотання правоохоронним органам щодо притягнення батьків до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Було розглянуто і клопотання адміністрації однієї із шкіл міста щодо ситуації, що склалася у сім’ї та прийнято відповідне рішення.

Розглядалось також питання доцільності повернення малолітніх у сім’ю батьків та прийнято відповідне рішення.

Також члени комісії розглянули питання про скоєння неповнолітнім протиправних дій та провели профілактичну роботу з неповнолітнім щодо попередження повторного вчинення таких дій.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *