Переможці обласного етапу Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я»

9 квітня на базі Сумського державного університету відбувся обласний етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я». Наше місто на фестивалі гідно представила команда Лебединської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 «Молодь за майбутнє».

Метою цього заходу є пропаганда здорового способу життя, дбайливого ставлення до свого здоров’я, профілактика шкідливих звичок, розповсюдження елементарних знань з гігієни.

У фестивалі-конкурсі взяли участь 23 команди, які змагалися у конкурсі літературно-музично-спортивних міні-композицій.

Найважливішим завданням агітбригад було достукатися до сердець усіх присутніх в залі та показати, що життя потрібно цінувати, а також більше уваги приділяти тому, що позитивно впливає на самопочуття: спорт, режим дня, правила техніки безпеки, цікаві захоплення, подорожі, раціональне харчування, вітаміни,загартовування та позитивні емоції.

 

Учасники продемонстрували продуманий підхід до режисури виступів, гарну спортивну форму, хореографічні і вокальні здібності, а також яскраві костюми, тому переможців, за словами представників журі, обрати було не просто, адже всі діти відповідально поставилися до змагань. Всі учасники фестивалю отримали грамоти, а переможців відзначили кубками.

Вітаємо команду Лебединської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 «Молодь за майбутнє», яка посіла почесне ІІ місце у обласному етапі Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоровий спосіб життя»!

Лебединська ЗОШ І-ІІІ ст. № 5.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *