Талановите виконання Дмитра Семикраса

28 березня у Лебединській дитячій школі мистецтв імені Б.Р. Гмирі відбувся концерт лауреата багатьох всеукраїнських та міжнародних конкурсів піаністів, студента ІІ курсу відділу спеціального фортепіано Сумського вищого училища мистецтв і культури імені Д.Бортнянського Дмитра Семикраса, клас викладача С. П. Морозової. У концертній програмі прозвучали твори І.С. Баха, Л. Бетховена, О.Скрябіна, Ф. Шопена, Д. Скарлатті, С. Рахманінова.

Концерт, який всім присутнім в залі подарував талановитий піаніст, став ніби натхненним пробудженням весни, сильним поштовхом у світ музичного виконавства для багатьох слухачів. Гра відомого в музичних колах юного обдарування Дмитра Семикраса захопила всіх чистотою, ясністю, експресивністю та глибиною почуттів. Його виконання на роялі дійсно можна назвати досконалим, без перебільшення професійним, його гра дає відчуття естетичної насолоди від слухання світових шедеврів фортепіанної музики, пробуджує бажання ще глибше поринати у світ неперевершеного мистецтва!

Дирекція та викладачі школи мистецтв щиро дякують Дмитру Семикрасу та його викладачу Світлані Павлівні Морозовій за концерт, бажають міцного здоров’я, натхнення у виконавській справі та творчих успіхів і неймовірних злетів у подальшій мистецькій діяльності!

Лебединська дитяча школа мистецтв імені Б.Р. Гмирі.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *