Запрошуємо на виставку Віталія Панасенка

27 березня 2019 року Лебединський міський художній музей ім. Б.К. Руднєва гостинно запрошує всіх охочих на відкриття виставки живопису Віталія Панасенка.

Віталій Панасенко (нар. 1990 р.) родом з села Токарі Лебединського району Сумської області. Закінчив Гадяцьке училище культури і мистецтва ім. І.П.Котляревського та Сумський педагогічний університет ім. А.С.Макаренка. Викладачі з фаху: Н.М. Кохан, О.В. Садовський, О.В. Жулінський, О.Г. Прокопчук, І.Ю. Швачунов, Г.О. Кисіль та інші, що прищепили починаючому художнику любов до мистецтва.

Працює Віталій в галузі станкового живопису. Мав персональні та групові виставки в місті Суми. Та творча особистість Віталія Панасенка багатогранна. Крім живопису, він займається також компютерною графікою, дизайном, писанкарством та аплікацією з соломки.

В експозиції його персональної виставки в Лебедині представлені 20 робіт. Серед них: пейзажі, портрети та натюрморти на яких відображені відчуття, емоції та настрої художника.

Триватиме виставка Віталія Панасенка до 30 квітня 2019 року. Лебединський міський художній музей ім. Б.К. Руднєва знаходиться за адресою: пл. Волі, 17, тел. 2-18-81. Графік роботи: вт.-пт.: з 08:00 до 17:15, сб. з 08:00 до 16:00. Вихідні: неділя та понеділок. Сайт музею – http://artmuseum.lebedyn.org/

Художній музей

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *