У полі зору захист прав дитини

13 березня у стінах Лебединської міської ради відбулося чергове робоче засідання комісії з питань захисту прав дитини.

Під час роботи комісії її членами було розглянуто питання щодо ситуації, яка склалася у одній з родин міста. Вислухавши запрошених на засідання, членами комісії було прийнято відповідне рішення.

Наступним члени комісії розглянули питання стосовно ситуації, яка склалася у іншій родині. Після детального вивчення всіх обставин, членами комісії були прийняті відповідні рішення.

Членами комісії розглядалося й питання про надання до Лебединського районного суду письмового висновку щодо доцільності позбавлення батьківських прав громадянина відносно малолітнього. Членами комісії після детального вивчення справи було прийнято рішення про недоцільність позбавлення батьківських прав.

Розглянули члени комісії і питання стосовно влаштування малолітньої до спеціалізованого Будинку дитини та прийняли схвальне рішення.

Під час роботи комісії її членами розглядалося питання про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування малолітнім та влаштування їх до державних закладів на повне державне забезпечення. Комісією було прийнято схвальне рішення.

Обговорили члени комісії і організаційні питання стосовно роботи з популяризації сімейних форм виховання.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *