Капітальний ремонт даху загальноосвітньої школи № 4

Пріоритетним у практичних діях влади міста є, насамперед, покращення життя пересічних лебединців. Зокрема, постійно проводиться робота щодо покращення матеріальної бази шкіл міста. Наприклад, у загальноосвітній школі І-ІІІ ст. № 4 десятиліттями протікав дах, покрівля основного двоповерхового приміщення знаходилась в аварійному стані, що, звичайно, ж додавало чимало клопоту як працівникам школи, створюючи при цьому і певну небезпеку, так і впливало на сам навчальний процес. Тож зусиллями керівництва Лебединської міської ради, за підтримки депутатського корусу Лебединської міської ради у 2018 році цю проблему вдалося повністю ліквідувати.

Задля збереження шкільного приміщення, забезпечення належних санітарних умов для навчання і виховання учнів, у 2018 році за кошти міського бюджету організацією ДППАТ «Сумбуд» Лебединпромбуд було проведено капітальний ремонт даху Лебединської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 4 на суму 667,6 тис. грн. Виконані роботи щодо вогнезахисту конструкцій покрівлі школи.

Ось якою була покрівля

І ось якою вона є зараз

Тож відтепер і самим школярам, і педагогам, і працівникам школи забезпечені комфортні умови для того, щоби навчальний процес у стінах школи проходив максимально ефективно та результативно.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *