В гостях у “Весняної казки”

Днями маленьким жителям Лебедина випала чудова нагода поринути у світ захоплюючої «Весняної казки». Перед переглядом вистави з танцями та піснями вихованці любительського об’єднання «Дивосвіт» привітали своїх мам, бабусь з жіночим святом, виконавши кілька ліричних композицій. А потім лебединські дітлахи разом зі своїми рідними, вчителями та вихователями стали свідками казкового дійства на сцені міського центру культури і дозвілля, де Зайчик з Лисичкою, Підсніжники й Кульбабки, а також інші казкові персонажі викликали захоплення й приємні емоції.

Весела й повчальна казка не залишила нікого з дітлахів байдужим. Кожен міг почерпнути з неї щось для себе. Діти занурилися у чарівний світ природи, відчули теплий подих весни, прихід разом з нею жіночого свята. Учасники дійства із захопленням виконували свої ролі. Вони радо зустрічали Весну, Сонечко, появу перших квіточок, згадали, що з першими нотками весняного тепла приходить і мамине свято. Діти привітали своїх мам та бабусь, подарувавши їм святкові листівки.

Сценічне дійство заворожило малечу, а гра та спів маленьких акторів створили дивовижно приємну атмосферу. Перегляд казки приніс не лише багато позитиву, а і носив повчальний характер – дітлахи ще раз задумались над тим, що треба берегти природу, любити її.

«Весняна казка» стала справжнім театрально – музичним святом, яке було цікаво дивитись не тільки дітям, а і дорослим. Мами та бабусі були щиро вражені талановитими виступами своїх дітей. Інсценізація казки вдалася на славу і принесла у душі малечі та їх батьків красу весни, ніжність квітів та сонячне тепло.

Матеріали надано Лебединським міським центром культури і дозвілля.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *