Співуча веселка – 2019

Нещодавно у Лебединському центрі позашкільної освіти відбувся міський етап конкурсу юних вокалістів «Співуча веселка», який проводився за чотирма віковими групами: конкурсанти від 7 до 9 років, від 9 до 12 років, від 12 до 15 років, від 15 до 18 років. Програма заходу проходила у номінаціях: «естрадний спів», «академічний спів», «народний спів», «джаз-вокал».

Конкурсний репертуар україномовний: пісні про Україну, про родину, військово-патріотичні композиції. Виступи конкурсантів оцінювала експертна група у складі Станіслава Фоменка – директора міського центру культури та дозвілля, Тетяни Бондар – керівника народного аматорського ансамблю «Стріла» та Алли Балабан – викладача вокалу Лебединської дитячої школи мистецтв імені Б.Р. Гмирі.

Достатній та високий рівень виконавської майстерності, сценічну культуру, чистоту інтонування продемонстрували усі учасники конкурсної програми.

Переможці міського конкурсу «Співуча веселка» Анастасія Баль (ЦПО, керівник Л.Шелепова), Поліна Влізькова, Олеся Степанова, Крістіна Гордієнко (СШ№7, керівник О.Бубон) , Артюх Анна (ЗОШ№5, керівник Л.Шелепова), Губеня Віолета (ЗОШ№1, керівник В.Шиян) представлять наше місто на обласному етапі.

Тож побажаємо їм успіху, вдало виступити і перемоги на обласній сцені!

Лебединський центр позашкільної освіти.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *