День: 11.03.2019

Оновлення парку спецтехніки КП “Комбінат благоустрою”

За кошти міського бюджету відтепер парк спецтехніки комунального підприємства «Комбінат благоустрою» поповнився новою компактно-підмітальною, прибиральною машиною, яка стане надійним помічником комунальникам у прибиранні території міста. Рішенням сорок четвертої сесії сьомого скликання….

Покращення матеріальної бази закладів освіти міста

Владою міста здійснюється комплекс заходів, спрямованих на покращення матеріальної бази та забезпечення комфортних умов навчання у закладах загальної середньої освіти міста. Зокрема, у загальноосвітній школі І-ІІ ст. № 4 протягом….

Попередження про погіршення погодних умов

За повідомленням департаменту цивільного захисту населення Сумської ОДА, протягом доби 11 березня по Сумській області та по місту Суми очікуються пориви південно-західного вітру 15-20м/с.

До уваги бухгалтерів та голів комісій по соціальному страхуванню!

Сумське відділення УВД Фонду соціального страхування в Сумській області повідомляє, що 20 березня 2019 року о 10:00 у актовому залі Лебединського медичного училища ім. М.І. Сітенка відбудеться семінар з питань соціального….

До уваги громадян! Мобільний сервісний центр МВС працюватиме 13 березня

13 березня 2019 року з 10:00 мобільний сервісний центр МВС (далі – МСЦ) здійснюватиме прийом громадян у стінах Лебединської міської ради за адресою вул. Пушкіна, 2. Перелік адміністративних послуг, які….

Суспільно-політична ситуація у місті з початку року

Питання стосовно суспільно-політичної ситуації у місті було розглянуто сьогодні під час апаратної наради, проведеної міським головою Олександром Бакликовим. За  словами начальника відділу з питань внутрішньої політики Ольги Лахтар, виконавчий комітет….

Аварійна “Водоканалу” повідомляє

Наразі у зв’язку з поривом міського водогону на вул. Карпова (біля магазину “П’ятий елемент”), перекрито водопостачання вулиць Карпова, Першогвардійська, Кобижча, Коцюбинського, 19 серпня, площа  Соборна (частково).