Лебединська Масляна 2019!

10 березня у Лебединському лісопарку відбулися традиційні Масляні гуляння. Лебединці та гості міста мали чудову нагоду насолодитися святковою концертною програмою, взяти участь у конкурсах, зиму проводжаючи, а весну зустрічаючи.

Зі словами щирих та теплих привітань до лебединців та гостей міста звернувся міський голова Олександр Бакликов, побажавши міцного-міцного здоров’я, щастя, злагоди, достатку, добробуту, сімейного затишку, мирного неба, а також, скористатися нагодою і гарно відпочити перед початком Великого посту.

Під час святкування чарівні ведучі – Людмила Щербань та Костянтин Демиденко пропонували усім бажаючим скуштувати смачних вареників і млинців, поспівати, потанцювати, розважитись, сміливцям спробувати підкорити масляного стовпа, випробувати свої сили у спортивних змаганнях з підняття гирі, перетягуванні канату, піднятті мішка з комбікормом, всім охочим взяти участь у традиційних конкурсах «Кращий торговий курінь» та «Масляний вареник».

І для початку, звичайно, ж гості мають бути ситі, а тому першим у черзі був конкурс на найшвидше поїдання вареників. Найспритнішим серед трьох учасників у цьому виявився юнак Вадим.

А поки присутні насолоджувалися талановитими виступами артистів міського центру культури і дозвілля та гостей свята з Підставок, Першотравневого та Будилки, сміливці уже почали підкорювати масляного стовпа. Першим, кому стовп підкорився, був Владислав і нагородою йому за це стала м’яка клавіатура та навушники. Наступним – Захар, який отримав мікрохвильову піч. Кавоварка підкорилася Олександру, а Роману – електрочайник та автомагнітола. Ще один сміливець – Іван був винагороджений автомобільним DVD-програвачем.

У конкурсі на перетягування канату у запеклій боротьбі між командами «Ух» та «Троєщина», перемогу отримала команда «Троєщина».

Випробувати власні сили та витримку, піднімаючи гирю наважилося 5 сміливців, найдужчим з яких виявився Роман, якому гиря підкорилася 26 разів, на другому місці опинився Андрій, піднявши гирю 22 рази, а на третьому – Максим з результатом 20 разів.

Іще одним дійством, захопившим увагу глядачів, які відразу ж перетворилися на вболівальників, виявився конкурс на піднімання мішка з комбікормом. Серед чотирьох спритних юнаків з результатом 63 рази, мішок як винагороду забрав з собою юнак Богдан.

Під час чудової концертної програми свій талант гостям свята дарували аматорський колектив «Лебедина пісня», хоровий колектив ветеранів, аматорський колектив «Стріла», Ольга Пащенко, Маргарита Попельнух, Світлана Попельнух, жіночий вокальний ансамбль «Веселухи» з с. Підставки Липоводолинського району, жіночий ансамбль з с. Першотравневе, квартет Будильського СБК, Тетяна Бондар, Світлана Циханська, Олена Демиденко, Олена Червяк, Валерій Костирін, Людмила Щербань, Еліна Грачова, Юрій Бондар, Сергій Антонченко, Володимир Брисенко, Людмила Порядинська.

Усі фото у альбомі “Лебединська Масляна_2019”

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *