Нові досягнення «Royal Dance»

Сьогодні одним із мистецтв в Україні, що користується шаленою популярністю та любов’ю, є хореографія. Протягом усіх років своєї діяльності хореографічний колектив «Royal Dance» достойно представляє всій Україні світові таланти дітей з Лебедина. Гастрольні подорожі, участь у Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах, змаганнях дають змогу кожній дитині побачити різні міста, країни, познайомитися із провідними хореографами.

Черговим своєрідним творчим трампліном для  колективу «Royal Dance» стали Відкриті Всеукраїнські змагання зі спортивно – бальних танців «TEAM DANCE CUP», що проходили у м.Києві. До столиці з’їхалися представники спортивно – бальних клубів з усіх куточків України: Києва, Миколаєва, Сум, Конотопа, Херсона, Могильова-Подольського, Переяслава-Хмельницького, Борисполя, Харкова та інших. Свої творчі доробки представляли і вихованці «Royal Dance» Лебединського міського центру культури і дозвілля (керівник Іван Лисенко). До складу суддівства входили справжні професіонали своєї справи з Польщі, Слов’янська, Харкова, Хмельницького, і навіть телеведуча Лілія Ребрик.

Змагання йшли декілька годин. Боротьба була нелегкою, адже всі конкурсанти показали дуже високий рівень майстерності. І ось довгоочікувана мить. Чергова перемога вихованців «Royal Dance» на столичній сцені. Перші місця зайняли Лозицька Владислава, Хоменко Дмитро, Войтенко Олеся. Добре виступила і Кириченко Марина, яка зайняла серед 90 учасників 27 місце в категорії «Ювенали 1+2 соло Н» та 17 місце з 29 учасників в категорії  «Ювенали 1+2 соло Е».

Змагання завершилися. Втомлені, але щасливі поверталися  вихованці «Royal  Dance» разом зі своїм наставником додому. Тож тепер залишається очікувати нових неперевершених виступів колективу на концертних майданчиках України та її межами. Творчих здобутків, невичерпної наснаги і вдячних глядачів тобі, «Royal Dance»!

Матеріали надано Лебединським міським центром  культури і дозвілля.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *