Лебединці вшанували пам’ять воїнів-інтернаціоналістів

15 лютого у житті колишніх військових, які пройшли дорогами Афганістану, навіки залишиться як день пам’яті про чужу і жорстоку війну. Афганістан – це мужність воїнів, вірність солдатській дружбі, взаємовиручка і взаємодопомога. Афганістан, Куба, Чехословаччина. Далекі, чужі країни. Чужі війни, які забирали тисячі життів наших співвітчизників. Ми не маємо права забувати про їх героїчний вчинок, забувати про те, як сини української нації стали всього лиш знаряддям в руках радянської влади.

Вшанувати пам’ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів біля пам’ятника «Прощавай, зброє» зібралися лебединські учасники бойових дій в Афганістані та на території інших держав, представники влади, громадськість міста.

Міський голова Олександр Бакликов побажав учасникам бойових дій міцного здоров’я, благополуччя, злагоди достатку, мирного неба над головами всіх українців. Також міський голова зазначив, що на превеликий жаль, і на сьогодні Україна перебуває у стані неоголошеної війни, яка тягнеться роками і забирає життя наших співвітчизників.

Зі словами підтримки до побратимів звернулися учасник бойових дій, голова місцевого осередку спілки ветеранів Афганістану «Титан» Григорій Гриценко, учасник бойових дій на Кубі Василь Саєвський, учасник  бойових дій в Афганістані Віктор Забуга.

Хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятника «Прощавай, зброє» присутні вшанували пам’ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів.

Солісти міського центру культури і дозвілля Тетяна Бондар та Сергій Антонченко виконали тематичну музичну композицію.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *