Запрошуємо на виставку «Інтуїтивне мистецтво»

21 лютого 2019 року Лебединський міський художній музей ім. Б.К. Руднєва та Лебединська ЗОШ №5 гостинно запрошують всіх охочих на відкриття виставки «Інтуїтивне мистецтво» (роботи учнів та викладачів ЗОШ №5).

24 живописні та графічні твори учнів та вчителів Лебединської ЗОШ №5, знайомлять глядача з мистецтвом інтуїтивного живопису, активним розкриттям творчого потенціалу через пробудження внутрішніх знань і вміння чути себе, не просто з малюнками, а цілісними картинами, що дивують своєю глибиною, містять багато образів, і тому мають відгук у розумінні людей.

На виставці представлені роботи учителя образотворчого мистецтва Сніжани Лисак та учнів Лебединської ЗОШ І-ІІІ ст. №5:  Ілони Кулябкіної (3-А), Маргарити Хорунжої (3-А), Анни Баканової (3-Б), Анни Салій (4-Б), Владислави Меньшикової (4-Б), Валерії Рибалко (5-Б), Руслана Лащенкова (8-Б), Анастасії Гоголенко (8-Б), Альони Воронкової (9-Б, індивідуальне навчання).

«Інтуїтивне мистецтво» вчить слухати внутрішній голос, довіряючи своїй інтуїції, успішно і гармонійно прокладати власний шлях у мистецтві. Це головні правила, яких дотримуються учасники виставки. Мистецтво проходить через світовідчуття автора, де глибокі й справжні таємниці його впливу не помітні оком, а сприймаються тільки серцем.

Триватиме виставка «Інтуїтивне мистецтво» до 20 березня 2019 року. Лебединський міський художній музей ім. Б.К. Руднєва знаходиться за адресою: пл. Волі, 17, тел. 2-18-81. Графік роботи: вт.-пт.: з 08:00 до 17:15, сб. з 08:00 до 16:00. Вихідні: неділя та понеділок. Сайт музею – http://artmuseum.lebedyn.org/

Художній музей

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *