Залучення малого та середнього бізнесу до впровадження інноваційних енергоефективних технологій і матеріалів у сферу житлово-комунального господарства та муніципальних послуг

28 лютого 2019 року відбудеться ІІ Міжнародна конференція «Залучення малого та середнього бізнесу до впровадження інноваційних енергоефективних технологій і матеріалів у сферу житлово-комунального господарства та муніципальних послуг» (далі – Конференція) за участю провідних вітчизняних і міжнародних компаній та фінансових структур. Захід проводиться у рамках «Програми розвитку малого та середнього підприємництва в Сумській області на 2017 – 2020 роки».

Конференція, що проходитиме у Виставковому центрі «Іллінський» Сумської торгово-промислової палати (м. Сум, вул. Іллінська, 7а), має на меті заохочення малого та середнього бізнесу до  впровадження передових енергоефективних технологій і матеріалів у сферу житлово-комунального господарства та муніципальних послуг.

У ході конференції буде розглянуто комплекс питань державної політики та сучасних вітчизняних і світових практик за напрямками:

  • теплопостачання і водопостачання;
  • енергосервіс;
  • енергоаудит;
  • аналітичні системи обліку газу, води;
  • енергоефективне обладнання та новітні будівельні матеріали;
  • розробки провідних українських наукових установ для галузі житлово-комунального господарства.

На Міжнародну конференцію запрошуються керівники підприємств, установ бюджетної сфери, малого і середнього бізнесу України та зарубіжжя, представники державної влади, органів місцевого самоврядування, наукового та банківського сектору.

Усіх зацікавлених осіб просимо звернутися до 24 лютого 2019 року до управління економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету Лебединської міської ради за адресою вул. Пушкіна, 2 або за тел. 2-14-38.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *