Укладаємо договори на вивіз побутових відходів – робимо місто чистішим разом!

Наше місто – одна спільна, велика оселя для всіх його мешканців. І, мабуть, кожному з нас хотілося б жити у чистому, комфортному, затишному населеному пункті. Але досягти цього можна лише спільними зусиллями, зокрема, сумлінним ставленням мешканців міста до довкілля та злагодженою роботою комунальних підприємств. Як відомо, смітять всі, прибирають сотні, а платять, на жаль, одиниці. Тому закликаємо Вас бути сумлінними громадянами та укладати договори на вивіз сміття.

Крім того, відповідно до частини другої статті 35-1 Закону України «Про відходи» власники або наймачі, користувачі, у тому числі орендарі, джерел утворення побутових відходів, земельних ділянок укладають договори з юридичною особою, яка визначена виконавцем послуг на вивезення побутових відходів, здійснюють оплату таких послуг та забезпечують роздільне збирання твердих побутових відходів. Джерелом утворення побутових відходів згідно статті першої Закону України «Про відходи» є об’єкт, на якому утворюються побутові відходи (житловий будинок, підприємство, установа, організація, земельна ділянка).

Згідно з рішенням сорок четвертої сесії сьомого скликання Лебединської міської ради від 21.12.2018 № 761-МР надавачем послуг з вивезення побутових відходів спеціально обладнаними для цього транспортними засобами на території Лебединської міської ради визначено комунальне підприємство «Комбінат благоустрою» виконавчого комітету Лебединської міської ради».

Тому для укладення договору на вивіз побутових відходів або отримання додаткової інформації Ви можете звернутися до комунального підприємства «Комбінат благоустрою виконавчого комітету Лебединської міської ради» за адресою: 42200, м. Лебедин, вул. Гастелло, 31, або телефоном (05445) 5-12-68.

Управління житлово-комунального господарства.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *