Вітали міськрайонну газету «Життя Лебединщини» зі сторіччям

Цьогоріч міськрайонна газета «Життя Лебединщини» відзначає свій сторічний ювілей. За сто років свого існування місцева газета виходила під різними назвами, «говорила» під різними прапорами і заголовками, змінювався її формат, автори журналістських матеріалів.

Зробити екскурс в сторічну історію життя газети мали змогу усі, хто завітав 30 січня на святковий концерт з нагоди ювілею.

З вітальним словом до колективу редакції «Життя Лебединщини» звернувся міський голова Олександр Бакликов, побажавши подальших успіхів на журналістській ниві, завжди бути незалежними, об’єктивними, мати якогомога більше читачів. Також Олександр Миколайович завітав на День народження, як годиться, не з порожніми руками, а з подарунком – чудовою тематичною картиною із зображенням лебедів, яка відразу ж припала до душі іменинникам.

Приймав також колектив редакції і вітання від представників районної влади, помічника депутата Сумської обласної ради Валерія Чалого Марини Іванової, почесного громадянина міста, краєзнавця, письменника Бориса Ткаченка, історика, краєзнавця Анатолія Удода, депутата Лебединської міської ради Івана Минюка, голови Сумської обласної організації Національної спілки журналістів України Віктора Бойка, директора Сумського обласного центру зайнятості, давнього друга газети Володимира Підлісного та інших. Оригінальним подарунком відзначилося Лебединське медичне училище ім. проф.М.І.Сітенка, зробивши плакат із вклеєєною на ньому книжечкою, де вони зібрали відгуки і побажання від читачів газети.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *