Різдвяна казка дарує добро

11 січня 2019 року у Конгрес-Центрі Сумського державного університету відбувся благодійний бал «Різдвяна казка дарує добро».

З вітальними словами до учасників заходу звернулись голова Сумської обласної державної адміністрації Микола Клочко та директор обласного Департаменту освіти і науки Вікторія Гробова, які відзначили, що доброчинність – це, насамперед, прояв стану душі. Лише співчутлива добросердечна людина спроможна щиро відгукуватись на потреби ближніх. Також голова облдержадміністрації зазначив, що подібні заходи є гідним прикладом для наслідування. «Для того, щоб повірити в добро, треба почати робити його, і саме це ви всі сьогодні започатковуєте, цьому навчаєте дітей».

Учасниками балу стали і освітяни Лебедина: т. в.о. начальника відділу освіти, завідувач міським методичним кабінетом та учителі шкіл.

Програмою балу було передбачено виконання обов’язкових благодійних танців (вальс, падекатр, менует, полька, котильйон), проведення благодійного аукціону, майстер-класів із хореографії. Танцювальна пара від нашого міста – Віта Шаповал та Владислав Білан – взяли участь у майстер-класах, бездоганно виконали благодійні танці.

Бал став справжньою різдвяною казкою, яка подарувала добро дитині. Адже слід відзначити, що благодійні внески, зібрані під час балу, будуть передані на лікування онкохворої дитини 2016 року народження.

Відділ освіти.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *