На ялинці у міського голови

Ялинка міського голови зустріла дітлахів різнокольоровими вогниками в актовій залі спеціалізованої школи №7. У кожного, хто завітав 4 січня на це свято, був піднесений настрій. Гучна весела музика, карнавальні костюми, почесні гості, казкова новорічна атмосфера  не давали забути усім присутнім, що свята продовжуються.

Цікаву новорічну казку «У гостях у Святого Миколая» підготували педагоги та вихованці Лебединського центру позашкільної освіти. Велична Снігова Королева із білосніжною Зимою  відкрили святкову програму.

Символ 2019 року кумедна Свинка разом зі своїми друзями премудрою Совою та Мавпочкою рятували свято від хитрої Лисиці та злого Вовка. Як і ведеться у казці,  добро перемогло зло. Торбину Святого Миколая із солодощами було знайдено, і діти отримали свої подарунки.

Привітав зі святами діток і міський голова Олександр Бакликов, побажавши і діткам, і їх батькам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, злагоди, мирного неба.

Міський голова Олександр Бакликов, заступник міського голови Олена Кірєєва та тимчасово виконуюча обов’язки начальника відділу освіти Тетяна Гримайло вручили переможцям конкурсу «Лист Святому Миколаю» та усім учасникам свята новорічні подарунки.

А Святий Миколай побажав усім дітям:

Учитись в школі на відмінно,

Батьків слухатись сумлінно.

В щасті й радості зростати,

Про здоров’я власне дбати.

У країні мирній жити,

Поважати всіх, любити!

Більше фото у альбомі “Ялинка міського голови_2019”

 

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *